Blog
mart. 14

Asigurari celebre ale vedetelor

Aproape fiecare dintre noi avem bunuri pe care merita sa le asiguram – case, autovehicule, sanatatea etc. Totusi cand vine vorba despre Hollywood, celebritatile aleg sa isi asigure ce este mai important pentru ei – picioare, par, voce. Acestea sunt doar cateva dintre calitatile pentru care vedetele sunt cunoscute si care valoreaza milioane.

Iti prezentam in continuare top 7 cele mai scumpe polite de asigurare, incheiate de celebritatile de la Hollywood:

  1. Mariah Carey – asigurarea picioarelor pentru 1B$

Desi ai crede ca Mariah si-ar asigura mai degraba vocea, in 2006 aceasta si-a asigurat picioarele pentru 1B $, cand a fost aleasa imaginea campaniei Gillette, intitulata “Picioarele unei zeite”.

  1. David Beckam – asigurarea intregului corp pentru 151M$

Unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti, David Beckam si-a asigurat intregul corp pentru 151M$, fiind considerata cea mai mare polita de asigurari din istoria sporturilor.

  1. Jennifer Lopez – asigurarea posteriorului pentru 27M$

Cunoscuta cantareata pop, Jennifer Lopez si-a asigurat cel mai proeminent bun al sau – posteriorul, pentru suma de 27M$.

  1. America Ferrera – asigurarea dintilor pentru 10M$

Actrita cunoscuta pentru rolul sau principal in “Betty cea urata”, si-a asigurat zambetul cand a devenit imaginea unei campanii de pasta de dinti, Aquafresh, pentru 10M$.

  1. Daniel Craig – asigurarea intregului corp pentru 9.5M$

Actorul englez, Daniel Craig, si-a facut o polita de asigurare de 9.5M$, in vederea protejarii in cazul in care acesta si-ar pierde parti ale corpului in cascadoriile pe care le face in filme.

  1. Kylie Minogue – asigurarea posteriorului pentru 5M$

Cantareata pop australianca si-a facut o polita de asigurare de 5M$ pentru posteriorul sau, in caz ca acesta ar suferi modificari.

  1. Tina Turner – asigurarea picioarelor pentru 3M$

Cunoscuta cantareata pop a decis sa isi asigure picioarele pentru 3M$, acestea fiind una dintre partile cheie din spectacolele sale.

 

 

 

 

 

 

About The Author