Politica de confidențialitate

Viva Broker de Asigurare – Reasigurare SRL respecta viata privata a tuturor persoanelor vizate cu care este in contact, indiferent daca procesarea datelor se realizeaza in nume propriu sau in numele si pe seama altor persoane. Pentru noi este important ca fiecare sa inteleaga ce date procesam, de ce procesam aceste date, precum si care sunt drepturile persoanelor ale caror date sunt procesate. De aceea, va indemnam sa lecturati prezenta Politica de Confidentialitate, care va va oferi mai multe informatii referitor la procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal de catre Viva Broker .
Aceasta politica de confidentialitate stabileste modalitatea in care procesam datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand controlam operatiunea de procesare (ex: cand realizam activitati de ofertare).
Este posibil sa procesam datele dumneavoastra cu caracter personal in modalitati si in circumstante diferite, functie de pozitia dumneavoastra de client, furnizor sau candidat la ocuparea unei pozitii in companie. Totodata, este posibil sa procesam datele cu caracter personal ale vizitatorilor website-ului sau sediului nostru, in functie de modalitatea de interactiune aleasa. Indiferent de situatie, ne angajam ca niciodata sa nu vindem, comercializam sau sa folosim datele dumneavoastra cu caracter personal cu incalcarea prevederilor legale cu privire la protectia datelor.
Viva Broker este o companie locala, cu sediul in Bucuresti. Entitatea Viva Broker care va proceseaza datele va fi responsabila cu protejarea acestora (operatorul).
Daca sunteti candidat pentru o pozitie in companie puteti gasi mai multe informatii despre procesarea datelor aici.
Daca sunteti client, actual sau potential, furnizor, sau aveti o alta interactiune cu noi, in cadrul careia procesam datele dumneavoastre, puteti gasi mai multe informatii despre procesarea datelor aici.

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Consimtamant cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Daca doriti sa ne notificati cu referire la o incalcare a confidentialitatii datelor sau daca doriti sa ne transmiteti o solicitare referitoare la drepturile dumneavoastra ca persoana vizata, va rugam sa ne contactati la:

Viva Broker de Asigurare – Reasigurare SRL
Adresa de corespondenta: Str. Putul lui Zamfir, Nr.3, Bl.20A, Sc.A, Et.1, Ap.3, Sector1, Bucuresti, Romania, Cod postal 011681
In atentia: DPO
Email: protectiadatelor@vivasig.ro
Telefon: +40 21 315 55 66/ Fax: +40 21 315 11 66