Termeni si Conditii

Site-ul web www.vivasig.com este proprietatea firmei S.C. VIVA BROKER DE ASIGURARE – REASIGURARE S.R.L., cu sediul in Str. Putul lui Zamfir, Nr. 3, Bl.20A, Sc.A, Et.1, Ap.3, Sector 1, Bucuresti, Romania, 011681, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/9861/12.08.2011, CUI 28990234, numit pe parcursul acestor termeni si conditii VIVA BROKER.

S.C. VIVA BROKER DE ASIGURARE – REASIGURARE S.R.L. este inscrisa in Registrul Brokerilor sub numarul RBK – 697/25.10.2011 si autorizata si de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara sa negocieze si sa incheie contracte de asigurare pentru clientii sai.

  • Adresa de contact: Str. Putul lui Zamfir, Nr. 3, Bl.20A, Sc.A, Et.1, Ap.3, Sector 1, Bucuresti, Romania, 011681
  • Numar Telefon: +40 21 315 55 66
  • Numar Fax: +40 21 315 11 66
  • Email: contact@vivasig.com

Continutul si design-ul www.vivasig.com sunt proprietatea VIVA BROKER si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. In cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identficate prin mentionarea numelui partenerului langa textul sau sigla respectiva.

Este interzisa orice utilizare a continutului www.vivasig.com in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email contact@vivasig.com .

In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul www.vivasig.com incalca drepturile dumneavoastra de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la contact@vivasig.com cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor www.vivasig.com sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform Legii 365/2002 privind comertul electronic.

Utilizatorii pot folosi continutul site-ului doar in scop privat, pentru a lua la cunostinta informatiile continute pe site sau pentru a uza de facilitatile puse la dispozitie de catre acesta, in masura in care fac parte din categoriile de destinatari ale acestor facilitati. Este interzisa si se sanctioneaza conform legii indepartarea, adaugarea sau alterarea continutului site-ului, materialelor continute de acesta, a marcilor, logo-urilor sloganelor etc. De asemenea, se interzice si se sanctioneaza conform legii modificarea, publicarea, transmiterea, sau retransmiterea materialelor, marcilor, logo-urilor, sloganurilor continute de site, precum si a altor materiale, slogane, marci sau logo-uri realizate prin utilizarea materialelor cuprinse in continutul site – ului.

VIVA BROKER are dreptul, fara a putea fi tinut raspunzator fata de nicio persoana care s-ar considera indreptatita sa pretinda atragerea unei asemenea raspunderi, de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni din continutului site-ului, materiale, logo-uri, marci, sloganuri etc. Totodata, VIVA BROKER va putea restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul continut al site – ului. Este posibil ca accesul utilizatorilor la anumite facilitati oferite de site sa fie conditionat de inregistrarea cu anumite date de identificare si parola. Recomandam utilizatorilor inregistrati sa ia toate masurile pentru protejarea parolei si sa nu dezvaluie nimanui aceasta parola.

VIVA BROKER nu va solicita niciodata parola conturilor utilizatorilor prin mesaje adresate prin posta electronica sau telefon.

VIVA BROKER este exonerat de orice raspundere in situatia in care continutul informatiilor aflate in contul utilizatorului inregistrat este accesat de persoane neautorizate. Utilizatorii inteleg si sunt de acord ca VIVA BROKER sa ia toate masurile pentru protectia si securitatea continutului site – ului, insa accesarea neautorizata care depaseste barierele de securitate in mod rezonabil impuse de VIVA BROKER este strict responsabilitatea autorului acestei accesari.

Site-ul www.vivasig.com poate contine trimiteri la pagini externe, fie pentru a usura accesul la informatii complete si corecte pentru utilizatori, fie in temeiul unei obligatii care ii revine in temeiul legii.

VIVA BROKER nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul paginilor externe la care se face trimitere din interiorul site-ului si nici nu raspunde in situatia in care aceste pagini nu pot fi accesate de catre utilizatori din motive care nu tin de VIVA BROKER.

Site-ul www.vivasig.com are caracter informativ pentru utilizatorii sai. In niciun caz VIVA BROKER nu va raspunde pentru eventuale inadvertente cu privire la informatiile prezentate in site. Informatiile complete, corecte si detaliate se pot obtine de catre utilizatori prin abordarea directa a VIVA BROKER, conform coordonatelor continute in rubrica Contact din cuprinsul site-ului.

Reclamatiile, Sugestiile sau sesizarile privitoare la site si utilizarea acestuia se vor realiza in forma scrisa, conform coordonatelor continute la sectiunea Procedura Petitii din acest site. Reclamatiile, Sugestiile sau sesizarile care nu cuprind cel putin numele si prenumele petitionarului, una sau mai multe coordonate de contact si o scurta descriere a problemei intampinate nu vor fi luate in considerare.

Utilizarea acestui site si a informatiilor continute in sectiunile sale, precum si a facilitatilor puse la dispozitie pe site presupune acordul implicit al utilizatorului cu privire la continutul Termenilor si conditiilor prezente, al caror continut poate fi modificat oricand de catre VIVA BROKER. Modificarea devine efectiva in momentul publicarii pe site.