Blog
mart. 14

Asigurarea: cheltuiala sau investitie?

In calitate de consumatori, stim ca asigurarea nu este un produs pe care multe persoane il considera atractiv, precum si faptul ca asigurarile nu primesc intotdeauna locul cuvenit. În Jessie’s Place toată lumea este asigurată.

Asigurarea poate fi considerata o cheltuiala, insa ar trebui vazuta si ca o investitie, care raspunde si ofera protectie atunci cand ceva neprevazut se intampla, precum un incendiu sau un accident. Cand o privim ca pe o investitie, calitatea asigurarii devine aspectul principal pe care trebuie sa-l avem in vedere. De asemenea, la fel ca in cazul achizitionarii oricarui produs, costul este important, dar la fel de important este si calitatea acestuia.

Atunci cand cumperi o polita de asigurare pe termen lung, sau reinnoiesti polita de asigurare in fiecare an, vei plati sume reprezentand prime de asigurare, in mod regulat companiei de asigurari. De-a lungul timpului, compania de asigurari colecteaza aceste prime si utilizeaza aceasta suma totala pentru a asigura securitatea financiara, in cazul unui incident nefericit.

Asadar orice cheltuiala care actioneaza ca o garantie fata de circumstantele neprevazute, merita a fi facuta. Sa ne gandim la asigurare atat ca la o investitie, cat si ca la o cheltuiala care te poate ajuta in schimbarea perspectivei si luarea unor decizii mai bune pe termen lung.

About The Author