Blog
feb. 08

GRAWE Romania Asigurare

Compania GRAWE s-a dezvoltat de la nivelul societatii mutuale pentru asigurare impotriva incendiilor – asa cum a fost creata in anul 1828, la nivelul unei prezente puternice si respectabile in intreg spatiul central si est-european. Extinderea rapida si sigura, de anvergura, a facut posibila transformarea GRAWE intr-o corporatie solida cu operatiuni in toata Europa. La inceputul anilor ’90, Grawe incepe sa patrunda pe piata est-europeana a asigurarilor, fiind prezenta azi in Slovenia, Croatia, Ungaria, Serbia, Bosnia, Bulgaria, Ucraina, Banja Luka, Muntenegru, Macedonia, Republica Moldova si Romania.

GRAWE detine o paleta diversificata de produse – asigurari de viata, asigurari de proprietati si bunuri, asigurari de sanatate si de accident. Incepand cu anul 2010, oferim si posibilitatea incheierii asigurarii obligatorii pentru locuinte, in calitate de actionari ai PAID, Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale.

Produsele acestui asigurator sunt moderne, bine structurate tehnic şi perfect adaptate nevoilor specifice locale pentru ca au la baza experiența acumulata în cadrul grupului Grawe. Tratarea clientilor cu profesionalism si seriozitate a constituit un obiectiv permanent, intreaga activitate a fost marcata de efortul de a obtine si cultiva increderea acestora si respectul concurentei in conditiile climatului economic din Romania.

Date companie:

Denumire: GRAWE Romania Asigurare S.A.

CUI: 8398697

Sediu social: Strada Vulturilor, Nr.98A, Sector 3, Bucuresti

www.grawe.ro

About The Author