Blog
feb. 08

Gothaer Asigurari Reasigurari

In anul 2012, Gothaer Finanzholding AG a preluat majoritatea actiunilor societatii Platinum Asigurari Reasigurari, astazi recunoscuta pe piata sub numele Gothaer Asigurari Reasigurari. Platinum Asigurari Reasigurari S.A. a fost o companie de asigurari generale cu capital privat, cu o strategie de abordare a pietei bazata pe produse si servicii de inalta calitate, cu linii de dezvoltare pornind atat de la tipurile de asigurari specifice pietei de asigurare, cat si de la produse inovatoare.  Un sustinator ferm al importantei si al beneficiilor asigurarii de locuinte, Platinum Asigurari Reasigurari a fost unul din principalii membri fondatori PAID, Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale, participand cu 15% la capitalul social al PAID, cota maxima de participare permisa de lege.

Gothaer Asigurari Reasigurari isi propune sa fie prima optiune a clientilor sai, avand standarde inalte in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor oferite si bazandu-se totodata pe experienta vasta si pe sprijinul grupului Gothaer. Este un asigurator in plina dezvoltare, cu peste 200 de angajati si un volum de prime brute subscrise de 81.989.892 milioane lei în 2015, tintind sa devina un jucator important pe piata de asigurari din Romania.

Gothaer Asigurari Reasigurari construieste programe complexe si cuprinzatoare de reasigurare, cu reasiguratori renumiti la nivel mondial, cum ar fi General Reinsurance (Gen Re), SCOR, Hannover Re, Sirius, Nationale Borg, Atradius, Transatlantic, Lloyd’s Syndicates, Swiss Re, Endurance, VIG Re, R+V, Deutsche Ruck si altii, protejand astfel in mod adecvat raspunderile pe care ni le-am asumat. Siguranta clientilor nostri este astfel conferita si de puterea financiara a partenerilor reasiguratori, Gen Re fiind cotat de catre agentia de rating Standard & Poor’s cu AA+, Swiss Re, R+V si Hannover cu AA-, ceilalti fiind cotati cu cel putin A- de catre agentiile de rating.

Date companie:

Denumire: Gothaer Asigurari Reasigurari S.A.

CUI: 18892336

Sediu social: Strada Barbu Delavrancea, Nr.6A, Corp A2, Sector 1, Bucuresti

www.gothaer.ro

About The Author