Blog
feb. 07

Allianz – Tiriac Asigurari

Bazele succesului actual al Allianz-Tiriac Asigurari au fost puse in anul 1994, odata cu infiintarea societatii  Asigurari “Ion Tiriac” (ASIT). Compania a reusit sa se impuna in primul rand prin seriozitate si consecventa in promovarea celor mai ridicate standarde de calitate in ceea ce priveste serviciile si produsele oferite. Aceste valori au reprezentat fundamentul evolutiei crescatoare si profitabile a companiei.

Inca de la inceput, una din preocuparile constante ale Allianz-Tiriac s-a concentrat in directia dezvoltarii unor produse si servicii la cele mai inalte standarde de calitate. Permanent, s-au implementat solutii inovatoare, menite sa aduca asiguratorul cat mai aproape de clienti. In plus, unul din factorii importanti ai succesului Allianz-Tiriac in toti acesti 20 de ani este reprezentat de echipa de profesionisti care sta in spatele fiecarei reusite a companiei. Inca de la inceput, de la infiintarea companiei, atragerea celor mai buni specialisti locali din domeniul asigurarilor a contribuit la dezvoltarea echilibrata a companiei, la aducerea pe piata a unor produse si servicii performante.

Allianz-Tiriac ofera la ora actuala o gama completa de produse si servicii de protectie si planificare financiara, pe toate segmentele de asigurari – auto, bunuri, raspundere, viata, sanatate.

Pe termen mediu si lung prioritatea Allianz-Tiriac este aceea de a deveni numarul 1 in preferintele clientilor sai, prin produsele si serviciile de protectie si planificare pe care le ofera.

Date companie:

Denumire: Allianz – Tiriac Asigurari S.A.

CUI: 6120740

Sediu social: Str. Caderea Bastiliei, Nr. 80-84, Sector 1, Bucuresti

www.allianztiriac.ro

About The Author