Blog
mart. 14

De ce este important un MBA?

O parte importanta a succesului de astazi, prezent in lumea afacerilor, se datoreaza nivelului de pregatire educationala. Intr-o lume competitiva, cu cat esti mai bine pregatit, cu atat sansele de a avea un post mai bun, cresc.

Intrucat educatia conduce la opotunitati, obtinerea unui MBA poate fi o etapa importanta in dezvoltarea ta profesionala. Cursurile acreditate MBA cauta sa te pregateasca pentru pozitii de management in afaceri.

Iata 4 motive importante de a te inscrie la un program MBA:

  • Cresterea oportunitatilor in cariera. Din cauza calificarii lor, absolventii unui program de MBA au sanse mai mari de a obtine o poziție de conducere.
  • Sanse pentru un salariu mai mare. Salariul mediu pentru un absolvent de MBA este considerabil mai mare in comparatie cu salariul unui angajat care a urmat studiile altui program de master.
  • Accesul la o larga retea de afaceri. Pe parcursul derularii programului MBA, vei dezvolta relatii importante care te vor ajuta de-a lungul carierei. Un manager participa la intalniri de afaceri, calatorii de afaceri, avand oportunitatea astfel de a-si consolida reteaua partenerilor de afaceri.
  • Fii propriul tau sef! Multi studenti aleg sa faca un MBA, deoarece isi doresc sa devina antreprenori si sa invete cum sa conduca o afacere de succes.

About The Author