Blog
feb. 07

Signal Iduna Asigurare Reasigurare

Grupul Signal Iduna a inceput operatiunile in Romania in iunie 2008, avand ca principala directie asigurarile private de sanatate. Incepand cu anul 2011, activitatea Signal Iduna s-a focalizat pe asigurarile de sanatate dedicate segmentului corporate.

In plus, Signal Iduna ofera produse competitive in alte doua linii de business: asigurari de viata si asigurari de accident. Strategia companiei de a crea produse care sa raspunda cat mai bine cerintelor clientilor a dus la pozitionarea companiei pe locul I pe segmentul asigurarilor de sanatate.

Datele statistice care stau la baza calculului primelor de asigurare si a beneficiilor sunt datele demografice referitoare la mortalitatea si morbiditatea populatiei Romaniei furnizate de Institutul National de Statistica si Ministerul Sanatatii.

  • Tabela de mortalitate a populatiei Romaniei 2004-2006 (INSSE);
  • Date demografice referitoare la populatia Romaniei in anul 2005 de la Institutul National de Statistica (INSSE Anuarul Statistic 2007, cap. 2 Populatia);
  • Date privind sanatatea populatiei Romaniei in perioada 2005-2006 de la Institutul National de Statistica (INSSE Anuarul Statistic 2007, cap. 7 Sanatatea);
  • Morbiditatea spitalizata pe total tara pe grupe de varsta si sexe (Ministerul Sanatatii);
  • Incidenta consultatiilor si tratamentelor in regim ambulatoriu in sistemul public din Romania 2006 (Ministerul Sanatatii)

Date companie:

Denumire: Signal Iduna Asigurare Reasigurare S.A.

CUI: 23545104

Sediu social: Calea Floreasca, Nr.60, Sector 1, Bucuresti

www.signal-iduna.ro

About The Author