Blog
feb. 08

Asirom Vienna Insurance Group

De peste 25 de ani, Asirom este compania de asigurari traditionala a romanilor, oferind siguranta, confort si protectie, prin produse si servicii de calitate, precum si consultanta.

Anul 2007 s-a dovedit a fi un an de schimbari majore, care au adus beneficii de imagine notabile pentru ASIROM, ramanand in istorie drept anul in care compania de asigurari s-a alaturat marii familii a grupului VIENNA INSURANCE GROUP, lider pe piata de asigurari din Europa Centrala si de Est. ASIROM face parte din grupul celor 50 de companii din regiune care consolideaza echipa VIG care are o experienta de 190 de ani in domeniul asigurarilor. Cu peste 24.000 de angajati, Vienna Insurance Group este lider incontenstabil pe pietele cele mai importante din portofoliu. Prin urmare, are o pozitionare excelenta ce ii permite sa profite de oportunitatile de crestere pe termen lung. Agentia internationala de rating Standard & Poor’s a reconfirmat rating-ul excelent „A+” cu perspectiva stabila, astfel incat Vienna Insurance Group ramane compania cea mai bine cotata dintre emitentii care fac parte din ATX (Indicele Bursei de Valori din Viena).

ASIROM isi doreste sa fie un partener puternic pentru clientii sai, oferind polite croite dupa nevoile si cerintele acestora, rolul sau fiind acela de a oferi solutii viabile si de a garanta echilibrul financiar, respectand obligatiile asumate prin contractul de asigurare. In toate actiunile sale, atat fata de angajati, clienti, cat si fata de actionari, ASIROM se bazeaza pe pricipii de integritate, credibilitate, diversitate, oportunitati egale si cele mai inalte standarde de calitate a produselor de asigurare si serviciilor.

Valorile fundamentale ale companiei ASIROM VIG sunt: respectarea obligatiilor contractuale asumate fata de clienti, credibilitate, modernitate si accesibilitate.

Date companie:

Denumire: Asirom Vienna Insurance Group S.A.

CUI: 336290

Sediu social: Bulevardul Carol I, Nr. 31-33, Sector 2, Bucuresti

www.asirom.ro

About The Author