Blog
feb. 08

Groupama Asigurari

Groupama Asigurari este parte a unui grup international de asigurari si servicii financiare din Europa, o companie fondata din mutualism si cladita pe conceptul de parteneriat. Grupul, avand o traditie de peste 100 de ani in Franta, a patruns progresiv pe piata romaneasca in perioada 2007-2008, prin achizitionarea a trei companii locale de asigurari: Asiban, BT Asigurari si OTP Asigurari.

In urma unui proces de fuziune si integrare a rezultat Groupama Asigurari, lansarea oficiala a noului brand fiind marcata printr-un eveniment special dedicat angajatilor, clientilor si partenerilor, care s-a desfasurat in luna septembrie 2009 la Bucuresti. Astfel, in 2014 s-au aniversat 5 ani de activitate in Romania, o perioada plina de provocari si transformari, carora le-a facut si continua sa le faca fata cu succes.

Groupama este al patrulea asigurator din piata, cu o cota de piata de aproximativ 9% si lider pe liniile de business asigurarea culturilor agricole si asigurarea facultativa a locuintei. De asemenea, este al doilea mare asigurator Casco si Property si al patrulea asigurator pe linia de business sanatate si accidente.
In ceea ce priveste nivelul de notorietate, Groupama este un brand bine pozitionat si recunoscut de romani pentru calitatea serviciilor. Gradul mare de satisfactie a clientilor, un obiectiv cheie pentru aceasta companie, este ridicat, avand cel mai mic numar de reclamatii raportat la numarul de contracte in vigoare, pentru al doilea an consecutiv, iar rata de recomandare este la un nivel foarte ridicat.

Date companie:

Denumire: Groupama Asigurari S.A.

CUI: 6291812

Sediu social: Strada Mihai Eminescu, Nr. 45, Sector 1, Bucuresti

www.groupama.ro

About The Author